Brazilian wax is de beste manier om uw schaamstreek te ontharen

Brazilian Wax ook wel Brazilian waxing of bikiniwax genoemd is een manier van ontharen die vernoemd is naar zeven Braziliaanse zusters die in hun schoonheidssalon gelegen in New York, deze nieuwe methode van harsen op de markt brachten. Dit gezien de trend in Brazilië waar bikini’s veter breed zijn en waar geen enkele vrouw het accepteert dat ongewenst haar van de intieme delen uitsteekt. Een vrouw in bikini verkiest natuurlijk een verzorgde en haarloze bikini look.

Bij de steeds populaire wordende Brazilian wax worden alle haren verwijderd in het schaamstreek gebied: venusheuvel (= driehoekig gebied met schaamhaar onderaan de buik), rond de vagina, het perineum en rond de anus. Na een Brazilian wax zullen er absoluut geen haren meer uit uw slip vandaan komen. Ook zult u na een Brazilian behandeling een zachte huid, zonder pukkels en irritaties krijgen. Bij een “Brazilian” model blijft er alleen smal strookje schaamhaar op uw venusheuvel over. Naast het “Brazilian” model zijn er nog meerdere modellen die u kunt laten waxen. De meest voorkomende Brazilian waxing modellen zijn:

1. de Brazilian – al het schaamhaar wordt verwijderd en een smal strookje schaamhaar of een streepje schaamhaar midden op de venusheuvel blijft.
2. de Triangle – al het schaamhaar wordt verwijderd en een klein driehoekje schaamhaar blijft of de variant is een driehoekje, breed van boven en smal van onderen.
3. de Valentijn – al het schaamhaar wordt verwijderd en een hartje schaamhaar op de venusheuvel blijft.
4. de Tiffany – al het schaamhaar wordt verwijderd en een vierkantje schaamhaar op de venusheuvel blijft.
5. de Landingsbaan – al het schaamhaar wordt verwijderd en 2 streepjes schaamhaar links en rechts van een streepje kaal in de midden.
6. de Hollywood – al schaamhaar wordt verwijderd, kortom een kale venusheuvel en kale schaamlippen.

 

De voordelen van een Brazilian wax zijn:

  • Een bllijvend zachte, gladde en mooie huid.
  • Minder kans op ingegroeid schaamhaar, dus geen pukkels en irritaties meer.
  • Het schaamhaar scheren behoort tot de verleden tijd.
  • Geen branderig gevoel zoals bij het scheren en epileren.
  • Veel goedkoper dan laser, elektrisch en IPL ontharen
  • Voldoende variaties toepasbaar.
  • Uw partner zal het opwindend en zeer erotisch vinden.

 

Mannen en Brazilian wax

Brazilian waxing wordt zonder twijfel ook toegepast bij mannen. De haren van de pubis, penis, scrotum, perineum, bilnaad en rond de anus zullen dan worden verwijderd. Vaak maakt de Brazilian wax onderdeel uit van een total bodywaxing.

Nu dat de brazilaanse zusters Barzilian wax hebben geintroduceerd zal deze populairder wordende ontharingstechniek steeds vaker door zowel vrouwen als mannen worden toegepast. Gaat u op vakantie en bent u van plan uw bikini uit de kast te halen dan is het zeker aan te raden om een brazilian wax of bikini wax te nemen.