Definitief ontharen – voor een verzorgd en stralend uiterlijk

Definitief ontharen kunt u een mooi, verzorgd en stralend uiterlijk geven. Met definitief ontharen bent u eindelijk verlost van die haren die u niet wilt hebben. Haren op bijvoorbeeld de bovenlip of onder de oksel. Er zijn veel mogelijkheden voor definitief ontharen. Op deze website proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over de verschillende ontharingsmethodes. Van scheren en harsen tot epileren en elektrisch ontharen. Alle ontharingsmethodes komen wel aan de pas.

 

suikerpasta Body sugaring
Body sugaring is definitief ontharen met behulp van een suikerpasta. Deze suikerpasta wordt ook wel suikerhars of suikerwax genoemd. Sukar of sugaring is een zachte, veilige, effectieve, alternatieve en natuurlijke methode van definitief ontharen.
Elos Elektrisch ontharen
Elektrisch ontharing is een methode waarbij ieder haar afzonderlijk wordt behandeld. Het principe van elektrisch ontharen is dat de haarwortel in het haarzakje (waarin de haar groeit) door een stroomstootje wordt vernietigd.
wenkbrauwen epileren Epileren
Epileren is het verwijderen van het ongewenst haar inclusief de haarwortel met behulp van een pincet. De bedoeling is dat het haar langer wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt.
benen harsen Harsen
Harsen is een methode van tijdelijke ontharing van ongewenst haargroei door het gebruik maken van een kleverige substantie die hars genoemd. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering.
baard scheren Scheren
Scheren is het verwijderen van haar op de huid door het af te snijden ter hoogte van de huid. Door middel van een scheermes of scheerapparaat krijgt u een comfortabel en een perfect glad scheer resultaat.
laserontharing Laser ontharen
De doelstelling van laserontharing is dat het pigment de energie van het laserlicht opneemt in het haar. Het gevolg hiervan is dat de haarwortel snel en pijnloos wordt vernietigd.
ipl ontharen IPL ontharen
IPL ontharen is een behandelmethode voor permanente ontharing die gebruikt maakt van lichtimpulsen om de haren weg te branden. Na 6 tot 8 behandelingen zou u van alle ongewenste en overtollige haargroei verlost moeten zijn.

Via bovengenoemde menukeuzes kunt u komen bij de verschillende vormen van definitief ontharen. Op elke pagina proberen wij u zoveel mogelijk informatie te geven over het desbetreffende onderwerp zodat u met definitief ontharen weer netjes voor de dag kunt komen. Daarnaast vind u op elke pagina ook een overzicht van links naar andere pagina’s over definitief ontharen die eventueel voor u interessant kunnen zijn. Zo vindt u bijvoorbeeld bij de pagina over Body Sugaring informatie over het maken of bereiden van suikerpasta of suikerwax. Wij proberen het dus zo eenvoudig mogelijk voor u te maken zodat u kunt genieten van het definitief ontharen.

Heeft u suggesties voor deze websites of wilt u bijvoorbeeld meer informatie hebben over definitief ontharen? Wij staan voor u klaar om naar u te luisteren. Via het contactformulier kunt u eenvoudig met ons in contact komen. Ook als u een eigen informatief stukje wilt toezenden. Deze website over definitief ontharen is informatief en bereikbaar voor iedereen.

Schoonheid zit bij mensen van binnen. Een verzorgd uiterlijk maakt het alleen maar mooier. Welkom op Definitief ontharen!