Het schaamhaar scheren bij mannen, waarom doen?

Het schaamhaar scheren voor mannen, zijn er mannen die het doen? Ja zeker, veel vrouwen vinden het namelijk belangrijk dat de vrouwen er aantrekkelijk uitzien van onder en van boven. Ze willen graag dat de mannen alles netjes bij houden en op deze manier kan daar prima aan worden voldaan! Als de mannen het schaamhaar scheren dan doen zij dat vaak zelf, er zijn mannen die alles weghalen, maar er zijn ook mannen die op bepaalde plaatsen het schaamhaar liever laten zitten, hoe doe jij het?

 

Waarom het schaamhaar scheren?

Schaamhaar scheren wordt steeds vaker gedaan door mannen. Mannen willen graag dat het er netjes uit ziet en het komt ook omdat vrouwen steeds hogere eisen aan de mannen gaan stellen. Ze willen graag dat de mannen er netjes uit zien en dat het ook hygiënisch is. Er zijn ook mannen bij die het zelf prettig vinden als alles er een beetje netjes bij zit, het kan namelijk een grote warboel worden als je er niets aan doet. Voor jezelf kan het een stuk fijner zijn als je af en toe een keer gaat scheren. Je kunt het dan beetje bij beetje doen en eens kijken hoe het bevalt. Je kunt ook in een keer alle schaamhaar scheren, maar let er dan wel op dat het niet volop gaat jeuken.

 

De beste manier voor schaamhaar scheren

Het gaat er om dat je op de juiste manier gaat kiezen voor schaamhaar scheren, een belangrijke tip daarbij is dat je geen bot mes moet gaan gebruiken maar eigenlijk een nieuw, scherp mes. Dan kun je namelijk alle haren in een  keer er af halen en hoef je niet drie keer over een plaats heen, moet dat wel, dan krijg je een geïrriteerde huid, de huid kan dun worden, rood worden en pijn doen.  Zorg daarom dat je de juiste maatregelen gaat nemen als je gaat kiezen voor schaamhaar scheren. Er zijn verschillende producten op de markt die je kunt  gebruiken als je gaat kiezen voor schaamhaar scheren, doe dit bijvoorbeeld onder de douche, dan is de huid ook wat flexibeler. Als je een warme douche hebt genomen of lekker in bad hebt gezeten dan is het haar ook al wat nat en kun je het eenvoudiger scheren. Mocht je nu buiten het douchen om kiezen voor schaamhaar scheren, dan is het belangrijk dat je het eerst goed nat maakt en ook de juiste producten gaat gebruiken zodat het niet gaat irriteren. Denk er goed over na als je gaat kiezen voor schaamhaar scheren wat je precies wilt gaan doen. Als je er namelijk niet alles af wilt hebben is het belangrijk dat je secuur te werk gaat, zo kun je namelijk beetje bij beetje netjes bijwerken en zorg jij er voor dat het er meer verzorgd uit gaat zien. Laat je niet overhalen door anderen om het te doen, maar kijk waar jij je prettig bij voelt. Als jij vindt dat schaamhaar bij de man hoort, dan zou je er ook voor kunnen kiezen om schaamhaar scheren alleen te doen om het een en ander even een beetje bij te werken zodat het geen warboel is.