Mooie wenkbrauwen krijg je zo

Natuurlijke wenkbrauwen zijn de komende zomer niet weg te slaan. Of ze nu gebleekt zijn of juist dik aangezet: de catwalks dicteren volle wenkbrauwen. Wil jij ook zulke mooie wenkbrauwen? Stop dan met plukken en volg deze stappen.

 

Vorm wenkbrauwen

Versterk de vorm van je wenkbrauwen door de natuurlijke vorm van jouw wenkbrauwen te vinden.Vervolgens kan je die vorm accentueren waardoor je gezicht meer kracht krijgt en je ogen meer spreken. Je natuurlijke vorm ontdek je door je vinger boven je wenkbrauw te plaatsen en de huid omhoog te trekken. De hoek waarin je wenkbrauw nu buigt is je natuurlijke vorm. Voor het accentueren kun je een wenkbrauwpotlood of poeder gebruiken. Kam je wenkbrauwen omhoog voor een pittig effect.

 

Breedte wenkbrauwen

Dikke wenkbrauwen geven je een jonger gezicht en laten je ogen meer opvallen. Maar hoe krijg je ze zo dik? Heel simpel, door ze drie á vier weken niet te epileren en dus in hun natuurlijke vorm te laten groeien. Om dit groeiproces te overbruggen kun je gebruik maken van matte oogschaduw of wenkbrauwpoeder in de kleur van je wenkbrauwen.

 

Kleur wenkbrauwen

De juiste kleur doet wonderen. Zorg dus dat je wenkbrauwen goed bij je haarkleur passen. Je kunt ze verven, maar mocht je dat niet willen, kun je wederom gebruik maken van een wenkbrauwpoeder- of potlood. Ga voor een wenkbrauwpotlood in dezelfde tint als je haar of een gedeelte ervan.